Acum ai servicii stomatologice cu plata in rate

servicii-stomatologice-plata-rate.jpg

Incepand de astazi 27.05.2020, clinica noastra prin parteneriatul cu TBI Credit, ofera pacientilor posibilitatea de plata in rate a tratamentelor, fiind singura solutie de finantare dedicata celor ce isi doresc sa acceseze servicii stomatologice de calitate.

Prin acesta solutie pacientii nostri pot beneficia de credite pentru tratamente stomatologice cu valoarea cuprinsa intre 300 lei pana la 40000 lei pe o perioada de pana la 60 de luni.

Ce înseamnă servicii stomatologice cu plata în rate?

Serviciile stomatologice cu plata în rate sunt o modalitate convenabilă și flexibilă de a-ți achita tratamentul dentar. Acest sistem îți permite să plătești costul tratamentului în rate lunare, în loc să plătești întreaga sumă o dată. Astfel, poți împărți plata pe o perioadă mai lungă și să eviți presiunea financiară imediată.

Ce trebuie sa faci?

Dacă dorești să beneficiezi de serviciile stomatologice cu plata în rate, iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

Realizeaza o programare

Primul pas este să contactezi cabinetul stomatologic și să realizezi o programare pentru o consultație. Asigură-te că alegi o dată și o oră convenabilă pentru tine.

Te confrunți cu probleme dentare greu de gestionat? Nu le lăsa să îți afecteze sănătatea, sună-ne pentru a afla care sunt soluțiile potrivite pentru tine:
0751 051 096, sau completează Formularul de programare, și te sunăm noi!

Vino la consultatie pentru evaluarea statusului dentar

Vino la consultatie pentru evaluarea statusului dentar si afla care este planul de tratament potrivit pentru tine. La consultația inițială, medicul stomatolog va examina starea ta dentară și va discuta cu tine despre nevoile și dorințele tale. Pe baza acestor informații, veți dezvolta împreună un plan de tratament personalizat. Medicul îți va explica în detaliu procedurile recomandate și costurile asociate acestora.

Completeaza aplicatia pentru credit

După ce ai stabilit planul de tratament și costurile asociate, colegii noștri te vor ajuta să completezi aplicația pentru credit. Aceasta implică furnizarea informațiilor personale și financiare necesare pentru evaluarea eligibilității tale. Asigură-te că furnizezi toate informațiile corecte și complete.

Primesti raspuns in maxim 2 ore

După ce ai completat aplicația pentru credit, instituția financiară va evalua cererea ta. În mod obișnuit, vei primi un răspuns privind aprobarea sau respingerea într-un interval scurt de timp, de obicei în maximum 2 ore. Este important să fii răbdător și să aștepți răspunsul oficial.

Poti incepe tratamentul in acceasi zi

Dacă cererea ta de credit a fost aprobată, vei primi informații detaliate despre planul de plată în rate. Poți semna contractul și începe tratamentul chiar în aceeași zi, dacă timpul și procedurile permit. Este important să respecți termenele de plată stabilite în contract și să comunici cu cabinetul stomatologic pentru a rezerva timpul necesar pentru tratament.

Este esențial să fii organizat și să urmezi cu atenție pașii necesari pentru a accesa serviciile stomatologice cu plata în rate. Astfel, vei beneficia de un tratament stomatologic de calitate și vei putea gestiona în mod eficient costurile asociate.

Beneficii

Serviciile stomatologice cu plata în rate aduc cu sine numeroase beneficii pentru pacienți:

Dacă vrei să previi apariția unor probleme dentare în viitor, descoperă mai multe informații despre tratamentele pe care le oferim. Contactează-ne pentru a primi un sfat specializat la telefon
0751 051 096 sau prin Formularul de programare.

Fara drumuri la banca

Unul dintre avantajele majore ale serviciilor stomatologice cu plata în rate este eliminarea necesității de a face drumuri la bancă. În trecut, pentru a obține un credit sau un împrumut pentru tratamentul stomatologic, trebuia să te deplasezi la o instituție bancară, să completezi formulare și să aștepți aprobarea. Cu serviciile de plată în rate, totul se desfășoară online, iar procesul este mult mai simplu și mai rapid.

Fara adeverinta de venit

O altă mare facilitare a serviciilor stomatologice cu plata în rate este faptul că nu este nevoie de o adeverință de venit. În general, singurul document de care ai nevoie este buletinul de identitate. Acest lucru îți economisește timp și efort în obținerea tratamentului stomatologic de care ai nevoie.

Totul se desfasoara online

Serviciile stomatologice cu plata în rate se bazează pe tehnologie și pe procesele online. Nu trebuie să te deplasezi fizic la bancă sau la cabinetul stomatologic pentru a depune documente sau a semna contracte. Totul se desfășoară în mediul online, de la completarea cererii de finanțare până la primirea aprobării și semnarea contractului. Aceasta este o soluție rapidă și convenabilă, care îți economisește timp și energie.

Verificarea eligibilitatii pentru credit in maxim 2 ore

Un alt beneficiu al serviciilor stomatologice cu plata în rate este viteza de procesare a cererii și aprobarea creditului. În majoritatea cazurilor, vei primi un răspuns privind eligibilitatea pentru credit în maximum 2 ore de la depunerea cererii. Aceasta înseamnă că poți obține rapid aprobarea și poți începe tratamentul stomatologic fără întârzieri.

Poti plati in rate tratamentul

Unul dintre cele mai mari avantaje ale serviciilor stomatologice cu plata în rate este posibilitatea de a plăti tratamentul în rate lunare convenabile. În loc să faci o plată integrală într-o singură dată, vei putea împărți costurile pe o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru îți oferă un control mai bun al bugetului tău și îți permite să obții îngrijirea stomatologică de care ai nevoie fără a suprasolicita resursele financiare disponibile.

Se poate alege orice tratament dentar pentru plata în rate?

În general, serviciile stomatologice cu plata în rate acoperă o gamă largă de tratamente dentare, începând de la proceduri de bază, cum ar fi consultații și detartraje, până la tratamente mai complexe, precum implanturile dentare sau lucrările protetice. Cu toate acestea, există câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când vine vorba de alegerea tratamentului dentar pentru plata în rate.

Politica cabinetului stomatologic

Fiecare cabinet stomatologic poate avea propriile sale politici și restricții în ceea ce privește tratațiile acoperite de plata în rate. Este important să discuți cu medicul stomatolog sau cu personalul administrativ pentru a obține informații clare despre serviciile care pot fi incluse în sistemul de plată în rate. Astfel, vei ști în avans dacă tratamentul dorit este eligibil sau nu.

Acordul cu instituția financiară

Cabinetul stomatologic poate avea un acord de colaborare cu o anumită instituție financiară pentru serviciile cu plata în rate. Acest acord poate stabili anumite restricții sau opțiuni privind tratamentele acoperite. Verifică termenii și condițiile acordului și asigură-te că înțelegi dacă există restricții sau cerințe specifice referitoare la tratamentele eligibile pentru plata în rate.

Costul tratamentului

Un alt factor important de luat în considerare este costul tratamentului. Tratamentele stomatologice pot varia semnificativ în ceea ce privește prețurile, iar acest aspect poate influența eligibilitatea pentru plata în rate. În general, tratamentele mai scumpe sau mai complexe pot necesita o evaluare mai atentă a eligibilității și a capacitatii tale de rambursare.

Evaluarea medicală

Înainte de a alege un tratament pentru plata în rate, medicul stomatolog va efectua o evaluare a stării tale dentare și va recomanda tratamentele necesare pentru a-ți rezolva problemele dentare. Această evaluare poate implica investigații suplimentare, cum ar fi radiografii sau tomografii, pentru a identifica în mod corect nevoile tale dentare.

Pe baza rezultatelor evaluării, medicul va putea stabili dacă un anumit tratament este potrivit pentru tine și dacă poate fi inclus în sistemul de plată în rate.

Se pot schimba opțiunile de plată în timpul perioadei de tratament?

În general, schimbarea opțiunilor de plată în timpul perioadei de tratament poate fi dificilă și nu este recomandată. De obicei, se stabilește un plan de plată inițial, iar acesta este valabil pe întreaga durată a tratamentului.

Totuși, în cazurile în care întâmpini dificultăți financiare neprevăzute sau situații excepționale, este posibil să existe anumite opțiuni disponibile pentru a face ajustări la planul de plată. Este important să menții o comunicare deschisă cu instituția financiară și cabinetul stomatologic pentru a explora posibilități și soluții alternative.

Dacă te confrunți cu dificultăți financiare în timpul perioadei de tratament, primul pas este să contactezi instituția financiară și să le explici situația ta. Unele instituții pot fi dispuse să găsească soluții temporare sau să ofere opțiuni de reprogramare a plăților.

Totodată, există posibilitatea prelungirii perioadei de rambursare sau ajustării ratelor pentru a se potrivi mai bine situației tale financiare. Este important să ceri clarificări despre orice penalități sau taxe suplimentare care pot fi impuse în cazul modificării opțiunilor de plată.

Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că schimbarea opțiunilor de plată poate avea implicații și poate afecta costul total al tratamentului. Anumite ajustări pot duce la creșterea dobânzilor sau a costurilor asociate. De aceea, este recomandat să consulți cu atenție termenii și condițiile acordului de finanțare și să discuți în detaliu cu reprezentanții instituției financiare înainte de a lua o decizie.

Termenii și condițiile serviciilor stomatologice cu plata în rate

Atunci când optezi pentru servicii stomatologice cu plata în rate, este esențial să verifici cu atenție termenii și condițiile oferite de instituția financiară și cabinetul stomatologic. Iată câteva aspecte importante pe care ar trebui să le verifici:

Rata dobânzii

Un aspect cheie pe care trebuie să-l verifici este rata dobânzii aplicată pentru plata în rate. Aceasta reprezintă costul suplimentar pe care-l vei plăti în plus față de suma inițială a tratamentului stomatologic. Asigură-te că obții informații clare și precise cu privire la rata dobânzii și că înțelegi cum va influența costul total al tratamentului pe parcursul perioadei de rambursare.

Comisioane și taxe suplimentare

Verifică cu atenție dacă există comisioane sau taxe suplimentare asociate cu serviciile stomatologice cu plata în rate. Acestea pot include comisioane de administrare, comisioane de deschidere a creditului sau alte taxe care pot crește costul total al tratamentului.

Este important să citești cu atenție termenii și condițiile pentru a identifica toate eventualele costuri suplimentare și a te asigura că ești de acord cu ele înainte de a semna contractul.

Durata perioadei de rambursare

Verifică durata perioadei de rambursare a creditului. Aceasta se referă la perioada în care vei plăti ratele lunare pentru tratamentul stomatologic. Este important să alegi o perioadă care să fie convenabilă pentru tine și care să se potrivească cu bugetul tău lunar.

Ai grijă să nu alegi o perioadă prea scurtă, deoarece ratele lunare pot fi prea ridicate, sau o perioadă prea lungă, deoarece vei plăti mai mult în total prin dobânzi și comisioane.

Modalități de plată și frecvența ratelor

Verifică modalitățile de plată acceptate pentru ratele lunare și frecvența cu care acestea trebuie plătite. Asigură-te că ai opțiuni convenabile și accesibile pentru a efectua plățile lunare, cum ar fi transferul bancar, plata online sau prin intermediul cardului de credit/debit. De asemenea, verifică dacă poți alege data de plată care să corespundă cel mai bine cu veniturile tale și cu programul tău financiar.

Penalități și condiții de întrerupere a contractului

Este important să te informezi cu privire la eventualele penalități sau taxe aplicate în cazul în care întâmpini dificultăți în efectuarea plăților lunare sau întrerupi contractul înainte de finalizarea perioadei de rambursare. Fii atent la condițiile de întrerupere a contractului și asigură-te că înțelegi consecințele financiare ale unei astfel de decizii.

Excluderi și restricții

Verifică dacă există tratamente sau proceduri specifice care nu sunt acoperite de serviciile stomatologice cu plata în rate. În unele cazuri, anumite proceduri mai complexe sau tratamente de estetică dentală pot să nu fie incluse în opțiunea de plată în rate. Asigură-te că ești complet informat în privința serviciilor care pot fi acoperite și asupra celor care nu sunt incluse.

Contact și asistență

Verifică informațiile de contact ale instituției financiare și ale cabinetului stomatologic și asigură-te că ai acces la asistență în cazul în care ai întrebări sau nelămuriri legate de termenii și condițiile serviciilor cu plata în rate.

Este important să ai un canal de comunicare eficient și să poți obține răspunsuri și clarificări pe parcursul întregului proces.

Pentru detalii suplimentare, contacteaza-ne sau acceseaza simulatorul de rate!

Așadar, obține un zâmbet de invidiat fără să îți pui presiune pe buget! Serviciile stomatologice cu plata în rate sunt soluția perfectă pentru a beneficia de tratamente dentare de calitate, fără a fi nevoie să plătești integral într-o singură dată.

Cu posibilitatea de a aplica rapid și online, fără drumuri la bancă și fără adeverințe de venit, această opțiune financiară îți aduce flexibilitatea de a începe tratamentul în cel mai scurt timp posibil. Alege să ai un zâmbet strălucitor, fără să compromiți resursele tale financiare!

Dacă ai decis să apelezi la ajutor specializat pentru problemele cu care te confrunți și cauți informații suplimentare despre tratament, ia legătura cu noi: telefon
0751 051 096 sau online prin Formularul de programare