Turism stomatologic la clinica Dr. Nassar Bucuresti

04/03/2020 0
turism_stomatologic.jpg

Nu doar castelul lui Dracula şi fetele frumoase atrag astăzi turiştii veniţi din întreaga lume pe meleagurile mioritice. Străinii profită de concediile de vară şi-şi fac drum prin România pentru o vizită la cabinetul stomatologic.

TURISM STOMATOLOGIC CHIAR IN CENTRUL BUCURESTIULUI

Din Marea Britanie, Israel sau chiar Statele Unite, turiştii îngroaşă rândurile pacienţilor de la uşile cabinetelor de stomatologie din România. Nu pentru că în ţară noastră s-ar realiza vreun tratament unic în lume, ci pentru că preţurile sunt cu mult mai mici decât la ei acasă şi tratamentele stomatologice sunt bine realizate.

Prin programele noastre de turism dentar pacienţii din alte ţări, precum şi românii stabiliţi în străinătate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoreşti din România, beneficiind în acelaşi timp de un set complet de soluţii stomatologice la preţuri mult mai atractive decât în ţările din vestul Europei.

STOMATOLOGIE DE INALTA CLASA

Clinica Dr. Loreleie Nassar este o clinică de implantologie situată în zona Dorobanti, un areal aparte al Bucureştiului, Capitala României. Am fondat această clinică şi echipa din spatele ei special pentru a reuşi să răspundem tuturor solicitărilor pe care le avem de peste hotare.

​Suntem căutaţi pentru că oferim servicii premium în peisajul clinicilor stomatologice existente şi pentru că la noi pacienţii sunt trataţi într-un mod ergonomic prin care se realizează un număr maxim de tratamente într-o şedinţă, astfel încât aceştia pleacă după un anumit număr de zile cu reabilitaţi complete şi complexe ale statusului dentar.


lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Strada Puțul lui Zamfir 15A,
București 011683,
RomâniaUrmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!DENTISTS INTERNATIONAL SRL
RO 32194630
J40/8812/2014


Copyright Dr. Nassar 2021. Toate drepturile rezervare.

ro_RO