Turism stomatologic la clinica Dr. Nassar Bucuresti

turism_stomatologic.jpg

Nu doar castelul lui Dracula și fetele frumoase atrag astăzi turiștii veniți din întreaga lume pe meleagurile mioritice. Străinii profită de concediile de vară și își fac drum prin România pentru o vizită la cabinetul stomatologic.

Cei mai mulți „turiști” însă, în realitate, sunt românii care și-au clădit o viață în străinătate, și revin acasă în timpul marilor vacanțe sau la diverse ocazii personale sau familiale. Pentru toate aceste persoane, clinica noastră are ceva special pregătit!

Ce este turismul dentar?

Turismul dentar reprezintă o formă de călătorie în care pacienții merg în străinătate pentru a beneficia de servicii stomatologice de înaltă calitate. Această practică a devenit din ce în ce mai populară, deoarece pacienții pot obține tratamente stomatologice la costuri mai reduse și cu echipamente de ultimă generație.

Destinațiile populare pentru turismul dentar includ România, unde există clinici stomatologice de încredere și medici cu experiență în domeniu. Iar când revenim la românii din străinătate, clar că România este destinația lor aleasă pentru tratamentele dentare de care au mare nevoie, dar de care cu greu se pot atinge în țara lor de rezidență, în special din cauza prețurilor.

Beneficiile turismului dentar

Turismul dentar aduce cu sine avantaje semnificative:

Te confrunți cu probleme dentare greu de gestionat? Nu le lăsa să îți afecteze sănătatea, sună-ne pentru a afla care sunt soluțiile potrivite pentru tine:
0751 051 096, sau completează Formularul de programare, și te sunăm noi!

Calitatea excepțională a serviciilor – la costuri mult mai mici

Unul dintre principalele motive pentru care pacienții aleg turismul dentar este calitatea serviciilor oferite. Destinațiile populare pentru turismul dentar, cum ar fi România, sunt recunoscute pentru medicii stomatologi bine pregătiți și dotarea tehnică modernă a clinicilor. Astfel, pacienții pot avea încredere că vor beneficia de tratamente stomatologice de înaltă calitate.

Costurile reduse reprezintă un alt motiv important pentru care mulți pacienți aleg turismul dentar. În țările occidentale, prețurile serviciilor stomatologice pot fi de multe ori de două sau chiar trei ori mai mari decât în țările precum România. Prin urmare, pacienții pot economisi semnificativ alegând să călătorească pentru tratamente stomatologice în destinații precum România.

Asistență personalizată și chiar organizarea sejurului

O altă caracteristică importantă a turismului dentar este asistența personalizată oferită pacienților. De obicei, clinica stomatologică sau agenția de turism care se ocupă de organizarea turismului dentar se angajează să ofere suport în planificarea călătoriei și sejurului pacientului. Aceasta include aranjarea transferului de la aeroport, recomandarea cazării și, în general, asigurarea confortului pacientului pe toată durata șederii.

Posibilitatea de a combina o vacanță reușită cu tratamentul stomatologic

Turismul dentar oferă oportunitatea de a combina călătoria cu tratamentul stomatologic. Pacienții pot explora o nouă destinație, descoperind culturi și atracții turistice, în timp ce primesc îngrijire stomatologică. Aceasta creează o experiență holistică și plăcută, transformând tratamentul stomatologic într-o călătorie memorabilă.

Tratamente stomatologice căutate de românii din străinătate

Tratamentele stomatologice căutate de pacienții străini variază în funcție de nevoile și prioritățile individuale. În general, există anumite tipuri de tratamente stomatologice care sunt mai solicitate de către pacienții internaționali. Iată câteva dintre aceste tratamente:

Implantul dentar

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai căutate soluții pentru înlocuirea dinților lipsă. Aceasta implică inserarea unor rădăcini artificiale în osul maxilar sau mandibular, pe care se fixează coroane dentare de înaltă calitate. Implanturile dentare oferă o soluție durabilă, estetică și funcțională pentru înlocuirea dinților lipsă.

Dacă vrei să previi apariția unor probleme dentare în viitor, descoperă mai multe informații despre tratamentele pe care le oferim. Contactează-ne pentru a primi un sfat specializat la telefon
0751 051 096 sau prin Formularul de programare.

Din păcate, implantul dentar este de obicei o procedură care presupune multe etape, întinse pe perioade lungi și cu multe vizite la cabinet. Special pentru românii din străinătate și pentru pacienții străini, noi, la Clinica Dr. Nassar, am dezvoltat două servicii cu totul deosebite, exact pentru asemenea situații:

  • Dinți ficși într-o zi (implanturi dentare pentru mai mulți dinți lipsă, până la dantură completă). Dacă vă regăsiți într-o asemenea situație, mergeți direct la pagina dedicată acestui serviciu și completați o solicitare de informații sau chiar o programare: Implant dentar într-o zi.
  • Implant dentar în doar 7 minute (perfect pentru înlocuirea unui singur dinte) – info și programări: Implant rapid 7 minute.

Restaurările dentare

Pacienții străini pot călători pentru a beneficia de restaurări dentare precum coroane dentare, punți dentare sau proteze dentare. Aceste tratamente sunt folosite pentru a restabili funcționalitatea și estetica dinților deteriorați sau lipsă, oferind pacienților un zâmbet sănătos și atrăgător.

Tratamentele endodontice (canalul radicular)

Pacienții străini pot călători pentru a obține tratamente endodontice, cunoscute și sub numele de tratamente de canal radicular. Aceste tratamente sunt necesare atunci când pulpa dentară este infectată sau deteriorată. Prin îndepărtarea pulpei afectate și sigilarea canalului radicular, tratamentul endodontic ajută la salvarea dintelui și prevenirea complicațiilor ulterioare.

Albirea dentară și estetică stomatologică

Albirea dentară este un tratament popular printre pacienții internaționali. Acesta implică utilizarea unor substanțe chimice sau a unor tehnologii speciale pentru a îndepărta petele și decolorările dentare, restabilind culoarea albă strălucitoare a dinților. Albirea dentară poate fi realizată în cadrul unei singure vizite sau prin utilizarea unor kit-uri de albire acasă.

Tratamentele ortodontice

Pacienții străini călătoresc adesea pentru a beneficia de tratamente ortodontice pentru corectarea poziției dinților și a alinierii maxilarelor. Aceste tratamente pot include aparate dentare tradiționale, aparate invizibile precum Invisalign sau tehnici ortodontice speciale, în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Procesele de consult, montare și control pentru aparatele dentare presupun mai multe vizite, de aceea vă recomandăm în prealabil să purtați o discuție cu unul din medicii noștri. Pentru aceasta, completați un formular de contact din oricare pagină a website-ului – sau puteți chiar să vă programați direct la medic, fără să ieșiți măcar din casă: Consultație medicală online.

Criterii de selecție a unei clinici stomatologice

Atunci când alegi o clinică stomatologică în timpul călătoriei pentru tratamente dentare, este important să iei în considerare câțiva factori cheie. Iată câteva criterii de selecție care te pot ajuta să faci o alegere înțeleaptă:

Reputația și experiența clinicilor

Verifică reputația și experiența clinicilor stomatologice pe care le iei în considerare. Caută recenzii și recomandări ale pacienților anteriori, verifică calificările și experiența medicilor stomatologi și asigură-te că au specializări relevante în domeniul tratamentului de care ai nevoie.

Standardele de calitate și siguranță

Asigură-te că clinica respectă standardele de calitate și siguranță în tratamentele stomatologice. Verifică dacă clinicile sunt acreditate și utilizează materiale și echipamente de înaltă calitate. De asemenea, este important să se aplice protocoale adecvate de sterilizare și de gestionare a deșeurilor medicale.

Portofoliul de cazuri și fotografii înainte și după

Verifică portofoliul de cazuri și fotografii înainte și după ale pacienților tratați în clinica respectivă. Acestea pot oferi o perspectivă asupra abilităților și rezultatelor obținute de către clinica stomatologică.

Comunicarea și abordarea personalizată

Asigură-te că clinica oferă o comunicare clară și deschisă, și se preocupă de nevoile și întrebările tale. Abordarea personalizată și atenția acordată pacientului sunt aspecte importante care contribuie la experiența generală în timpul tratamentului stomatologic.

Costurile și opțiunile de plată

Analizează costurile tratamentelor stomatologice și asigură-te că acestea sunt în concordanță cu bugetul tău. Verifică opțiunile de plată oferite de către clinica stomatologică, cum ar fi posibilitatea de a plăti în rate sau prin asigurări dentare.

Limba și comunicarea

Dacă nu vorbești limba locală, asigură-te că există posibilitatea de a comunica într-o limbă pe care o înțelegi sau că există traducători disponibili. Comunicarea clară și eficientă cu medicul stomatolog și personalul clinicii este esențială pentru a asigura o îngrijire adecvată.

Asistența post-tratament

Verifică ce tip de asistență post-tratament oferă clinica stomatologică. Este important să știi că vei primi suport și îngrijire adecvată în cazul în care apar probleme sau întrebări după încheierea tratamentului.

Recomandări

Pentru pacienții care doresc să călătorească în străinătate pentru tratamente dentare, iată câteva recomandări importante:

Destinația și clinica

Caută diferite destinații și clinici stomatologice înainte de a lua o decizie. Verifică reputația și experiența clinicilor, precum și calificările medicilor stomatologi. Citește recenzii și testimoniale ale pacienților anteriori pentru a obține o perspectivă mai clară.

Modelul de urmat: Clinica Dr. Nassar din București

Din Marea Britanie, Israel sau chiar Statele Unite, turiștii îngroașă rândurile pacienților de la ușile cabinetelor de stomatologie din România. Nu pentru că în țara noastră s-ar realiza vreun tratament unic în lume, ci pentru că prețurile sunt cu mult mai mici decât la ei acasă și tratamentele stomatologice sunt bine realizate.

Prin programele noastre de turism dentar, pacienții din alte țâri, precum și românii stabiliți în străinătate, au posibilitatea de a vizita locurile pitorești din România, beneficiind în același timp de un set complet de soluții stomatologice la prețuri mult mai atractive decât în țările din vestul Europei.

Stomatologie de înaltă clasă

Clinica Dr. Lorelei Nassar este o clinică de implantologie situată în zona Dorobanți, un areal aparte al Bucureștiului, Capitala României. Am fondat această clinică și echipa din spatele ei special pentru a reuși să răspundem tuturor solicitărilor pe care le avem de peste hotare.

Suntem căutați pentru că oferim servicii Premium în peisajul clinicilor stomatologice existente și pentru că la noi pacienții sunt tratați într-un mod ergonomic prin care se realizează un număr maxim de tratamente într-o ședință, astfel încât aceștia pleacă după un anumit număr de zile cu reabilitări complete și complexe ale statusului dentar.

Echipamente de ultimă generație

Turismul dentar oferă pacienților acces la echipamente și tehnologii stomatologice de ultimă generație. Clinicile moderne din destinațiile populare pentru turismul dentar sunt dotate cu tehnologie avansată, ceea ce permite realizarea tratamentelor într-un mod mai precis, mai eficient și mai confortabil pentru pacienți.

Pentru mai multe detalii despre tratamentele oferite de noi, accesează pagina de servicii stomatologice.

Dacă ai decis să apelezi la ajutor specializat pentru problemele cu care te confrunți și cauți informații suplimentare despre tratament, ia legătura cu noi: telefon
0751 051 096 sau online prin Formularul de programare


One comment

  • Stefan

    23/01/2023 at 10:17

    Bună ziua ,dantura lipsa maxilar si mandibula,ce preturi implică?
    Vă multumesc.

Comments are closed.