Pacienta C.G. 49 ani, implanturi One by One intr-o zi

Implanturi-One-by-One-caz-2.jpg

Astazi prezentam cazul pacientei C.G. in varsta de 49 ani, purtatoare a 2 implanturi sus care a dorit restabilirea arcadei superioare cu 6 implanturi dentare, respectiv 2 impanturi in mandibula.

Sitatia dentara initiala

Originara din Canada, pacienta in varsta de 49 de ani, fumatoare, a decis ca doreste reabiltarea dintilor de pe arcada maxilara.

Dupa cum se poate vedea in radiografia panoramica, pacienta noastra avea deja inserate 2 implanturi dentare.

Radiografie si situatie dentara inante de implanturi

Solutia Dr. Nassar: Extractii si implanturi One by One

Pentru a reabilita total arcada maxilara, am ales ca solutie inlocuirea dintilor frontali cu 6 imlanturi AB. In acealasi timp, am adaugat 2 implanturi in mandibula.

Procedura a inceput cu extractia dintilor compormisi si a durat cateva ore, pacienta plecand acasa cu implanturi intr-o zi.

Te confrunți cu probleme dentare greu de gestionat? Nu le lăsa să îți afecteze sănătatea, sună-ne pentru a afla care sunt soluțiile potrivite pentru tine:
0751 051 096, sau completează Formularul de programare, și te sunăm noi!

Radiografie si situatie dentara dupa implanturi One by One

Mai bine, nu-i asa?

Comparativ cu situatia initiala, implanturile plasate individual ofera nu doar o estetica superioara, ci si o rezistenta si stabilitate maxima.

Pacienta CG inainte si dupa implanturi AB One by One

Datorita procedurii One By One – implant dinte cu dinte – pacienta noastra si-a redobandit estetica zambetului si increderea de sine. De asemenea, pacienta a promis ca va renunta la fumat, un motiv in plus pentru ca implanturile sa reziste pe intreaga durata a vietii. Pentru mai multe detalii despre această procedură, consultă pagina noastră de implant dentar într-o zi.

Ce urmează? Recomandări pentru îngrijirea implantului dentar

După realizarea implantului dentar, pacienta C.G. va trebui să urmeze anumite recomandări pentru a asigura o îngrijire adecvată a implantului și menținerea sănătății orale pe termen lung. Iată câteva sfaturi importante:

  • Igienă orală riguroasă: Pacienta noastră trebuie să continue să-și perieze dinții de cel puțin două ori pe zi cu o periuță de dinți moale și pastă de dinți non-abrazivă. Este important să nu omită utilizarea aței dentare sau a altor instrumente de curățare interdentară pentru a menține o igienă orală impecabilă.
  • Alegeri alimentare corecte: Pentru a proteja implantul său, trebuie să evite alimentele tari sau lipicioase care pot exercita presiune excesivă. Este important și să să opteze pentru o dietă echilibrată, bogată în legume, fructe și alimente moi care nu pun în pericol stabilitatea implantului.
  • Vizite regulate la medicul dentist: Pacienta noastră trebuie să ne viziteze periodic pentru a ne asigura că implantul său dentar se menține în stare optimă. Vom monitoriza starea implantului și vom oferi sfaturi și îndrumări specifice pentru a asigura o îngrijire adecvată.
  • Evitarea obiceiurilor nocive: Pentru a asigura o vindecare și o stabilitate adecvată a implantului, pacienta ar trebui să evite obiceiurile dăunătoare, cum ar fi fumatul sau mestecatul obiectelor dure. Aceste obiceiuri pot afecta în mod negativ sănătatea orală și pot compromite durabilitatea implantului său.

Încheiem cu satisfacția că am putut contribui la redobândirea zâmbetului și încrederii în sine a pacientei noastre, iar rezultatele obținute prin această procedură ne motivează să continuăm să oferim soluții dentare de înaltă calitate și personalizate.

IMPLANTURI AB by Dr. Lorelei Nassar
PROTETICA by Dr. Khaled Al Ghaeb

Dacă ai decis să apelezi la ajutor specializat pentru problemele cu care te confrunți și cauți informații suplimentare despre tratament, ia legătura cu noi: telefon
0751 051 096 sau online prin Formularul de programare

Come as you are!

DE CE IMPLANT CU DR. NASSAR?

Selecteaza checkbox si afla detalii

28 DE ANI EXPERIENTA

Operatie cu Dr. Lorelei Nassar, chirurg cu experienta in implantologie din 1992.

INSERARE RAPIDA, IN DOAR 7 MINUTE

Timpul mediu de inserare al unui implant dentar cu Dr. Nassar este de 7 minute.

4 OPTIUNI DE ANESTEZIE

Ai la dispozitie 4 metode de anestezie: locala, intravenoasa, inhalosedare & hipnoza medicala.

5 SOLUTII PENTRU DINTI INTR-O ZI

Solutii rapide de inlocuire a dintilor lipsa cu implanturi pentru toata arcada, intr-o singura zi.

IMPLANTURI 3D & NANOTEHNOLOGIE

Solutii personalizate de implanturi cu tehnologie 3D.

Te confrunți cu probleme dentare greu de gestionat? Nu le lăsa să îți afecteze sănătatea, sună-ne pentru a afla care sunt soluțiile potrivite pentru tine:
0751 051 096, sau completează Formularul de programare, și te sunăm noi!

IMPLANTURI FARA ADITIE DE OS

Sistem de ultima ora, implanturi fara aditie de os sau sinus lift

Dr. Chirurg Lorelei Nassar
Chirurg implantologie

LORELEI NASSAR

Chirurg specialist cu peste 28 de ani de experienta si peste 10.000 de operatii de implant dentar in clinici din USA, Suedia, UK, Israel si Romania.

PROGRAMARE ONLINE
Descoperă

TOT CE NU ȘTIAI DESPRE IMPLANTURI

Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Strada Puțul lui Zamfir 16,
București 011683,
RomâniaUrmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!

Dacă vrei să previi apariția unor probleme dentare în viitor, descoperă mai multe informații despre tratamentele pe care le oferim. Contactează-ne pentru a primi un sfat specializat la telefon
0751 051 096 sau prin Formularul de programare.DENTISTS INTERNATIONAL SRL
RO 32194630
J40/8812/2014


Copyright Dr. Nassar 2020. Toate drepturile rezervare.

Politica de confidentialitate     Termeni si conditii     ANPC

Dacă ai decis să apelezi la ajutor specializat pentru problemele cu care te confrunți și cauți informații suplimentare despre tratament, ia legătura cu noi: telefon
0751 051 096 sau online prin Formularul de programare