Come as you are!

PERIODONTOLOGY

The periodontology department offers complete services of subgingival curettage in open / closed field, with / without laser, with / without bone addition, flap operations, gingivoplasties and gingivectomies for the treatment of periodontal pockets.


TESTIMONIALSCONTACT

PERIODONTOLOGY SERVICES

SUBGINGIVAL CLOSURE

Subgingival curettage and closed or open operations, with flap and laser assisted.


GUIDED TISSUE REGENERATION

Guided tissue regeneration with resorbable or non-resorbable membrane.


gingivectomy

Removes parts of the gums, corrects the shape and position of the gums.


IMOBILIZARE DINTI


AUGMENTAREA ZONEI DIN JURUL IMPLANTULUI CU GREFA


FRENECTOMY


GINGIVOPLASTII

Abnormal growths of the gums, gingivitis and periodontitis / root caries.


OPERATIONS WITH LAMBOU

Coronary / apical / lateral repositioned flap operations.


ANTIMICROBIAL THERAPIES

Various therapies for periodontitis, including antimicrobial therapy with EDTA.


ACOPERIRE RECTRACTII GINGIVALE


BIOSTIMULARE LASEER


Dental services with payment in installments 1
moreLoan simulator

WORKING HOURS

Before visiting us or contacting us by phone, please check our work schedule.Book an Appointment

Boala parodontală!

Printre cele mai frecvente tipuri de boala parodontala regasim  parodontita marginala cronica (parodontoza). Aceasta debutează ca o inflamație a gingiei din jurul dinților și apoi a  osului subiacent și este cauzata de anumite bacterii din cavitatea orala. În urma răspunsului inflamator, gingia și osul se distrug treptat, cu evoluție cronica(lentă) sau agresiva(rapida), iar dinții rămân fără suport și devin din ce în ce mai mobili.


Parodontita marginala are un tratament complex și de durată, in cadrul căruia implicarea si seriozitatea pacientului sunt cele mai importante. Acesta este instruit pentru a realiza o igiena corecta și completa a dinților și gingiilor acasă.

Tratamentul în cabinet poate fi împărțit în trei etape:

Prima etapă – Inițial se realizează o igienizare a cavității orale supragingival și subgingival și se urmărește corectarea tehnicilor de igiena orala ale pacientului, concomitent având grija sa îndepărtăm sau sa corectam și factorii favorizanți ai bolii parodontale(diabet zaharat, modificări hormonale, anumite medicamente, depozite de tartru, lucrări dentare defectuoase, dinți înghesuiți, fumat, etc).

A doua etapă – În formele mai avansate este necesar și tratamentul chirurgical de refacere (regenerare) a gingiei și osului.

A treia etapă – În etapa a treia putem incadra monitorizarea periodica a stării de sănătate a țesuturilor parodontale.

Primele simptome ale bolii parodontale sunt usor de reperat atat de catre pacienti cat si de catre medic. Binecunoscuta singerare gingivala este cea care ar trebui sa ne dea primul semnal ca ceva nu este in regula in cavitatea noastra bucala. Apoi inflamatia gingiilor ar trebui sa ne determine sa ne programam la medic si mai ales  sa cautam o rezolvare, tocmai pentru a nu ajunge la finalitatea acestei boli si anume pierderea dintilor si a osului de suport.


Book an Appointment

Boala parodontala poate sa apara la orice varsta atata timp cat placa bacteriana nu este curatata – fiind factorul determinat al aparitiei parodontite marginale. Trebuie spulberat mitul conform careia parodontoza, asa cum este denumita in termini populari, apare doar la persoanele varstnice.

Aceasta poate aparea la orice varsta dupa aparitia dintilor adulti / permanenti in cavitatea bucala.

Pentru evitarea problemelor dentare ce se pot agrava odata cu trecerea timpului este important ca macar odata la 6 luni sa existe un control de rutina, o igienizare profesionala completă.Come as you are

Contact us now

Do you want to schedule a consultation, follow a dental treatment or do you want to greet us? Whatever the reason, we'd love to talk to you.


PHONES & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roOUR ADDRESS

Strada Puțul lui Zamfir 15A,
Bucharest 011683,
RomaniaFollow us

Social Media

Do you want to be friends? Find us on social media!DENTISTS INTERNATIONAL SRL
RO 32194630
J40/8812/2014


Copyright Dr. Nassar 2021. Toate drepturile rezervare.

en_GB