Fatete de portelan: Top 7 Avantaje

15/02/2020 0
fatete-portelan-avantaje-clinica.jpg

​Din ce in ce mai solicitate, fatetele se interpun la limita dintre estetica faciala si cea dentara, in realitate apartinanad amandurora. Pentru ca asa cum un zambet armonios si cald poate sa indice un anume tip de personalitate – un om inteligent, de succes, carismatic si cu incredere in el, deschidere si resurse, o aparitie estetica este intotdeauna deschizatoare de usi.

1. ESTETICA IMPECABILA A DINTILOR

E un fapt ca la un interviu de angajare mergi intotdeauna bine pus la punct ca si aparitie vestimentara, si la fel de cunoscut este ca in general sunt angajate mai repede persoanele cu o estetica armonioasa, fie ele femei sau barbati.

  • Nu e de mirare deci ca cerintele estetice primeaza in toate domeniile medicale – cu atat mai mult in ce priveste dintii ce denota forta si stabilitate. Configuratia fetei / barbiei fiind deseori analizata ca si spirit competitiv sau nu, pro munca de echipa sau caracter voluntar, singuratic si multe altele.
  • Fatetele din cermica/ portelan, cerute din ce in ce mai mult de catre pacientii clinicii de implantologie Dr. Lorelei Nassar, produc avantaje si schimbari majore printr-o estetica impecabila, mai ales in cazurile in care dintii din fata au pete de culoare, fisuri sau plombe vechi si mari, cand sunt usor rotati sau suprapusi si se doreste o aliniere rapida a lor, fara a se putea sau fara a se dori alinierea ortodontica.

2. PREPARATIE MINIMA & FATETE FARA SLEFUIRE „NO PREP”

Confectionate din mai multe materiale printre care ceramica sau portelanul, fatetele implica o pregatire a dintelui printr-o slefuire (preparatie) minima a fetei dentare vizibile, reducandu-se practic din stratul de smalt.

  • Preparatia minima se face concomitent la toti dintii vizati, cu freze speciale de dimensiuni / parametri foarte specifici, care vor da grosimea uniforma ce va fi reprodusa de stratul de portelan al fatetei.
  • Metoda de slefuire „no-prep” folosita de specialistii clinicii noastre presupune ca dintii raman intacti, neflefuiti. Pacientul beneficiaza si de avantajul confortului: nu va resimti vreo sensibilitate si nici nu va avea vreo restrictie dupa aplicarea fatetelor.

3. SPECIALISTI IN CERAMICA, CEL MAI STUDIAT MATERIAL DENTAR

​Desi exista foarte multe materiale estetice in uzul stomatologic, preferinta merge intotdeauna spre cele mai cunoscute. Asta deoarece si in acest domeniu ca in oricare altul, exista o curba de invatare. Ori daca prima coronita din ceramica fost confectionata in 1903, e de inteles ca acest material este foarte bine studiat, dezvoltat si imbunatatit pana la a-si atinge performanta optima.

Medicii clinicii recomanda cu toata caldura confectionarea de fatete si coroane din ceramica, estetica fiind cu totul deosebita si exigentele pacientilor satisfacute in totalitate.

4. CELE MAI BUNE LABORATOARE DIN BUCURESTI

Al patru-lea avantaj este dat de faptul ca la clinica Dr. lorelei Nassar lucrarile din portelan se realizeaza cu cele mai bune laboratoare din Bucuresti – deseori la pacienti la care combinatia de culori necesara e foarte speciala. Laboratorul trimite tehnicianul la noi la clinica, acesta sta de vorba cu pacientul si sprijina activ intregul proces.

5. MATERIALE SI CERAMICA DE ULTIMA GENERATIE

​Incepand asadar cu etapa de preparare a dintilor, apoi realizarea acestui mock-up ce arata ca si fatetele finale, dandu-ne o informatie pretioasa a amprentei, apoi armonizarea inchiderii dentare si aplicarea/ cimentarea fatetelor, la noi toate etapele se desfasoara cu o coordonare precisa medic-tehnician, folosind materiale de amprenta si ceramice de ultima generatie, adezivi pentru cimentare ce rezista foarte mult in timp si protejand intotdeauna dintii prin fluorizare, pentru scaderea sensibilitatii dupa finalizarea manoperei.

6. PORTELAN DE LA EMAX

​Pe langa faptul ca medicii nostri au o vasta experienta si sunt specializati in aplicarea de fatete, unul din motivele principale pentru care pacientii ne aleg este dat de avantajul calitatii fatetelor de portelan cu care lucram. Astfel, cele mai titrate branduri internationale precum Emax se regasesc in clinica noastra, acesta fiind o garantie suplimentara in ceea ce priveste rezultatul final al lucrarii.

7. SUPORT CLINICA 24/7

​Extrem de importanta este apoi monitorizarea periodica ce se realizeaza in mod sistemic, pacientii fiind sunati la fiecare 6 luni pentru igienizare, consultatie periodica si remedierea oricarei probleme incipiente sau potentiale. In acelasi timp, pentru orice problema aparuta oferim suport clientilor nostri 24/7.

GATA PENTRU FATETE DIN PORTELAN?

​Programeaza acum consultatia in care vei afla care este procedura necesara fatetarii si ce fel de fatete sunt potrivite dintilor tai.

Come as you are!

CLINICA DR. NASSAR

La noi, beneficiezi de:

SPECIALISTI IN FATETAREA DINTILOR


FATETE DENTARE EMAX & LUMINEERS


FATETE FULL ZIRCONIU & CERAMICA


TEHNOLOGIE MODERNA CAD-CAM 3D


FATETARE MINIM-INVAZIVA & NO-PREP


Dr. Anca Constantin

Medic stomatolog

Anca Constantin


Specialist endodontie, estetica, protetica, pedodontie & preventie orodentara.


PROGRAMARE ONLINE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Strada Puțul lui Zamfir 15A,
București 011683,
RomâniaUrmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!DENTISTS INTERNATIONAL SRL
RO 32194630
J40/8812/2014


Copyright Dr. Nassar 2021. Toate drepturile rezervare.

he_IL