Come as you are!

TESTIMONIALE

Pentru medicii nostri, o vorba buna inseamna cea mai buna recomandare. Descopera testimonialele lasate de pacientii clinicii Dr. Lorelei Nassar si … hai sa ne cunoastem.

CONTACTPROGRAMARE ONLINE
Recenzii de 5 stele

DESPRE DR. LORELEI NASSAR


Intodeauna cand ma intalnesc cu Lorelei am un zambet mare. La ea totul e pe pozitiv, niciodata o problema nu e suficient de grava.

LIA BUGNAR, ACTOR & REGIZOR

Solutiile la problemele pe care le-am avut au fost dintre cele mai putin invazive. Lorelei merge pe principiul sa intervi cat mai putin daca se poate.

ANGHEL DAMIAN, ACTOR

Medicii trateaza lucrurile cu seriozitate si se adapteaza momentului, iar asta este cel mai important. E frumos sa vii intr-un loc care iti ofera liniste.

RADU IACOBAN, ACTOR & REGIZOR

Ei spun

CUVINTE CARE NE INCANTA


Agata Stefan

Doamna doctor a reusit sa ma faca sa imi inving teama de dentist. Recomand cu mare caldura!


AGATA


Erini

Pot sa sustin fara indoiala ca doamna doctor Lorelei Nassar este cel mai bun medic stomatolog.


ERINI


Alex

Ii multumesc doamnei doctor Lorelei Nassar pentru ca dupa 6 ani implantul meu nu are nicio problema.


Alex


La Dna Dr. mi-a placut foarte mult deschiderea. Este un om sincer, spune exact ce trebuie sa spuna pe intelesul fiecaruia. M-a ajutat si ii multumesc.

STELIAN PAUN, FRANTA

I-as multumi Dnei Dr. Lorelei Nassar pentru ca acum ma simt altfel. Altfel ma hranesc si simt orice aliment pe care il mestec. Este extraordinar.

NINA MIHAILESCU, BUCURESTI

As recomanda-o pe doamna doctor Lorelei Nassar oricui, indiferent de varsta, pentru ca, intra-devar, au de-a face nu cu un medic, ci cu un prieten.

NARCISA STEFANESCU, BUCURESTI

ANDONIE MONICA

MOCANCA DOREL

TAPOCA CRISTINA

NEGRUȘER MĂDĂLINA

Ce mai spun pacientii

DESPRE CLINICA


Este o clinica minunata. Dupa multe experiente, cu alte clinici, aici mi s-a oferit exact suportul medical si moral de care aveam nevoie. Este mai mult decat o clinica de implantologie.


Acum mi-a schimbat perceptia despre vizitele la medicul dentist : de la sunetul frezei ce ma inspaimanta in copilarie la zambete sanatoase si bunadispozitie.


Servicii de calitate, atmosfera prietenoasa. Doctor perfectionist, calm si cu rabdare. Value for money sau pe romaneste, calitatea inaintea cantitatii.


Servicii stomatologice ireprosabile. Mai mult decat o clinica, o comunitate creata datorita efortului si dedicarii tuturor celor care lucreaza acolo.


Noi tratam

PACIENTII NE RECOMANDAIi multumesc Dnei Dr. Lorelei Nassar pentru tot ce a facut pentru mine. Mi-a dat incredere in viata, m-a facut sa ies in lume si sa zambesc.


CRISTINA PAUN, BUCURESTI


Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Strada Puțul lui Zamfir 15A,
București 011683,
RomâniaUrmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!DENTISTS INTERNATIONAL SRL
RO 32194630
J40/8812/2014


Copyright Dr. Nassar 2021. Toate drepturile rezervare.

he_IL