Come as you are!

GALERIE VIDEO

Fiecare clip video prezintă o poveste cu succes a pacientului nostru. Videoclipurile prezintă pacienți care se bucură de siguranța și confortul oferite de implanturile dentare. Echipa noastră de experți, cu o experiență vastă în implantologie, oferă servicii de înaltă calitate. Fiecare tratament este personalizat pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor individuale ale fiecărui pacient. Videoclipurile prezintă și procesul de tratament, de la evaluarea inițială până la etapele ulterioare ale procesului de implantare. Aceste videoclipuri servesc pentru a oferi un sentiment de încredere și siguranță pacienților noștri, că își pot recăpăta starea lor dentară.

TESTIMONIALEGENERALE

Povestea clinicii de implantologie Dr. Lorelei Nassar

În 2013 am infiintat in Bucuresti clinica Dr. Lorelei Nassar (initial 24/7 Dental) ce se doreste a fi un reper in stomatologia si implantologia dentara din Romania. Aici ma dedic pacientilor mei, oferindu-le cunostintele acumulate in multii ani de chirurgie oro-maxilo-faciala si implantologie.

TESTIMONIALE

GENERALE

Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Strada Puțul lui Zamfir 15A,
București 011683,
RomâniaUrmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!DENTISTS INTERNATIONAL SRL
RO 32194630
J40/8812/2014


Copyright Dr. Nassar 2021. Toate drepturile rezervare.

he_IL