Come as you are!

PRET SINUS LIFT

Pretul liftingului sinusal si cele ale procedurilor conexe includ TVA. Descopera cat costa un sinus lift intern si extern si cum variaza pretul intre cele doua proceduri.
PROGRAMEAZA-TE ONLINE

CAT COSTA PROCEDURA DE LIFTING SINUSAL?

In unele cazuri, atunci cand sinusurile maxilare se maresc ca urmare a pierderii dintilor si resorbtiei osoase, implanturile nu mai pot fi inserate in conditii optime decat daca recurgem la procedura de sinus lift. In aceasta situatie, pretul final al operatiei de implant dentar va creste deoarece la pretul procedurii initiale de implantare se vor adauga si pretul sinus lift -ului, respectiv cel al aditiei de os.

CUM VARIAZA COSTUL?

Pentru a afla ce pret vei plati pentru un sinus lift, mai intai trebuie stabilit in ce grad de resorbtie se afla osul maxilar. Daca osul prezinta un grad de resorbtie acceptabil se va apela la procedura de sinus lift intern, pretul fiind mai mic. Invers, daca resorbtia este foarte avansata, se va aplica sinus lift extern si pretul va fi mult mai mare.

SFAT! Daca ai pierdut unul sau mai multi dinti, nu lasa sa treaca ani de zile si prezinta-te la doctor cat mai rapid pentru ca osul maxilar sa nu aiba timp sa se resoarba. Astfel, nu vei mai avea nevoie de procedura de sinus lift si vei plati doar pretul implantului dentar.​

LIFTING-ULUI EXTERN VS INTERN

​Maxilarul prezinta 2 sinusuri dispuse in proximitatea narilor nasului. Fiecare sinus are in corespondenta 3 dinti. Indiferent daca unul sau toti cei 3 dinti ti-au cazut, pretului liftingului este acelasi.

​Spre deosebire de liftingul extern, metoda interna permite amplasarea implantului in aceeasi sedinta, iar costul este semnificativ mai mic.

BINE DE STIUT: Procedura de lifting extern nu se poate aplica concomitent cu insertia implantului. Mai intai se efectueaza sinus lift extern, apoi dupa aproximativ 6 luni se poate insera si implantul.

  • LISTA DE PRETURI
LISTA DE PRETURI
Lifting Sinusal Extern 6600 lei
Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Strada Puțul lui Zamfir 15A,
București 011683,
RomâniaUrmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!DENTISTS INTERNATIONAL SRL
RO 32194630
J40/8812/2014


Copyright Dr. Nassar 2021. Toate drepturile rezervare.

ro_RO